Елеватори и инспекционни ленти


Страниците са изработени от неръждаемa стомана, а лентите могат да са от полиетилн (PE) или полипропилен (PP). Лентата може да е без или с перфорация в различна степен. Под лентите и елеваторите може да се постави улей за отвеждане на дренираната вода. Лентите на елеваторите са комплектовани с лопатки за транспортиране на продукта, като височината им може да варира.

Задвижването се осъществява с мотор-редуктор, към който при необходимост може да се добавя честотно управление или вариатор.

Към всички ленти и елеватори може да бъде монтиран воден регистър с дюзи за измиване или изплакване.

На елеваторите може да се монтира кош за зареждане.

Инспекционните ленти могат да се разделят на работни зони, като се монтират допълнително обслужащи плотове от неръждаема стомана.

Транспортната лента може да се раздели на три участъка по дължина, когато е необходимо доочистване или по-щателна инспекция. Така в двата външни участъка се движи неинспектираната суровина, а в средата почистената. Неинспектирана суровина не може да продължи по-нататък в технологичният процес.

По желание на клиента всяка инспекционна лента може да е с обратен клон за отвеждане на отпадъка.

Могат да се закрепят на собствени крака или директно към машините.

 

 

Референции

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах